Scholengemeenschap Loevestein (voorheen MAVO en LEAO)

Roemer Visscherstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

254 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Loevestein (voorheen MAVO en LEAO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengemeenschap Loevestein (voorheen MAVO en LEAO) foto

Op Scholengemeenschap Loevestein (voorheen MAVO en LEAO) vind je 90 klassenfoto’s en 254 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezellig de beest uithangen bij kantprktk bij dhr Mayer,wel oppassen voor de hond, anders vrat ie je brood op!! Maatschappijleer van Dhr de Vries was altijd gezellig.

Gezellig de beest uithangen bij kantprktk bij dhr Mayer,wel oppassen voor de hond, anders vrat ie je brood op!! Maatschappijleer van Dhr de Vries was altijd gezellig. Dir was Dhr Elzerman En in de pauzes lekker winkelen en pataje eten in de Betje Wolffstraat en Jamin leegkopen voor de volgende les. ER staan een heleboel namen waaraan ik leuke herinneringen heb, en nog wel weet wie het was. Heb een leuke tijd op deze school gehad, veel rottigheid uitgehaald! Ik ging veel om met Simone Bal, Asha Totaram, Ellen Sliep.Margareth Wolff, Marjolein Zwetsloot.

Scholengemeenschap Loeveste..., 1975

examenklas.

examenklas

Scholengemeenschap Loeveste..., 1978

Favoriete leraar was toch wel de Vries, alias tarzan, en van Leeuwen die boekhouden gaf.

Favoriete leraar was toch wel de Vries, alias tarzan, en van Leeuwen die boekhouden gaf. Bongers die regelmatig een woedeaanval kreeg, dat was altijd leuk ;-)..Verder herinner ik me ook nog wel de gymlerares van Kapel. Ook erg grappig was de lerares Nederlands, die altijd hele verhalen over dr kat had, ben alleen dr naam even kwijt. Bij mij in de klas zaten o.a. Marja van Wingen, Brigitte de Jong, Shenny Woesthof, Sharon Lee Berkholst, Monique van Stipriaan, Ester van Rijn, Ester v/d Berg, en ook nog drie jongens !! John, Peter en Joris....dat was grote lol tussen al die meiden ;-).

Scholengemeenschap Loeveste..., 1982

?