scholengemeenschap Leijendael

Jan Truijenlaan in Tilburg, ( Toon op kaart )

60 scholieren

Bekijk de volledige pagina van scholengemeenschap Leijendael, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

scholengemeenschap Leijendael foto

Op scholengemeenschap Leijendael vind je 2 klassenfoto’s en 60 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De 4de klas bij Otteman die noemde de meisjes "pupkes".

De 4de klas bij Otteman die noemde de meisjes "pupkes"

scholengemeenschap Leijendael, 1981

Toen nog 3e lts 1e jaar handvaardigheid van rietveld 4e jaar fijnmetaal de Leijer.

Toen nog 3e lts 1e jaar handvaardigheid van rietveld 4e jaar fijnmetaal de Leijer

scholengemeenschap Leijendael, 1965

Hier heb ik echt toffe herinneringen aan veel rotzakkerij uithalen ,leeraren jennen en toch nog een diploma gehaald :-) tja dat was nog eens een toffe tijd.

Hier heb ik echt toffe herinneringen aan veel rotzakkerij uithalen ,leeraren jennen en toch nog een diploma gehaald :-) tja dat was nog eens een toffe tijd. Ook tekenlees van meneer Jansma was tof,die vent kon fluiten damn!!! Picokrie die ken ik ook nog en ik herinner me juffrouw Schniedt ook nog handenarbeid dat was me d'r 1 zeg. Jammer dat de school nu afgebroken is ik heb wel nog net voordat de school is afgebroken de school nog bezocht op een afscheidsfeest en het bordje van de aula meegenomen ik zal daar eens een foto van maken en hierop zetten ,die aula dat was ook erg gaaf elke middag vlogen de afvalbakken in her rond en dan was het weer foute boel .....goed hier laat ik het bij ik kan nog wel 20 a4tje volkalken met herinneringen aan die school.

scholengemeenschap Leijendael, 1983

?