Scholengemeenschap Dukenburg

Lankforst in Nijmegen, ( Toon op kaart )

306 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Dukenburg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengemeenschap Dukenburg foto

Op Scholengemeenschap Dukenburg vind je 33 klassenfoto’s en 306 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad, ondanks veel gepest te zijn.

Leuke tijd gehad, ondanks veel gepest te zijn. Was een harde leerschool maar heeft me wel een beter mens in de toekomst gemaakt.

Scholengemeenschap Dukenburg, 1979

Weet nog van Yzendoorn BA en econ.

Weet nog van Yzendoorn BA en econ. Akkermans als klasse leraar, ook nog Ambroisius en Langbroek. En niet te vergeten lipen brutten en frutten er rond en de Zuster.

Scholengemeenschap Dukenburg, 1974

Ohhh.

Ohhh...ik word oud want ik weet niet meer precies in welke periode ik op deze school zat. Ik zat op de MAVO samen met Catharine Khoe en Pamela. Ook zat er een Bart met een franse achternaam die klonk als "Canwois" die altijd in de vijver sprong voor een kwartje...hij leek een beetje op de Harry potter van nu! Verder zat Michel Dietvorst op de school. Ik ben heel benieuwd waar hij is gebleven????? als iemand dat weet laat het me dan weten svp!!

Scholengemeenschap Dukenburg, 1975

?