Scholengemeenschap de Schothorst

Paladijnenweg 611 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

848 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap de Schothorst, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengemeenschap de Schothorst foto

Op Scholengemeenschap de Schothorst vind je 117 klassenfoto’s en 848 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Otto (Ned), Kamphorst (Eng), Grin (Fa), Van Erk (Dui), Hoeheetieookalweer (Wi A), Steur (Ges) en na diens ploselinge overlijden Van der Veer, Bosscher (Ak), Ridder (Bio), Leeuwenkamp (Mu).

Otto (Ned), Kamphorst (Eng), Grin (Fa), Van Erk (Dui), Hoeheetieookalweer (Wi A), Steur (Ges) en na diens ploselinge overlijden Van der Veer, Bosscher (Ak), Ridder (Bio), Leeuwenkamp (Mu). Veel op pad geweest met school: brugklaskamp in Uddel, radio-actieve werkweek in de DDR, uitwisseling met Stadthagen, begeleidster van brugklaskamp in Baarn, naar de Aztekententoonstelling in Brussel.

Scholengemeenschap de Schot..., 1982

die kleine rector, Heukelom en de leraar engels Bijsterveld.

die kleine rector, Heukelom en de leraar engels Bijsterveld.

Scholengemeenschap de Schot..., 1971

De leraren van toen (en sommigen nu nog): Tortike (ned) en Tortike (bio), Schaap en Bremmer (gym), van Erck en de Vries(duits), van Woerkom (sch) Beijleveld en Spaargaren (eng) van Dalen (rector) Klasgenoten van die tijd: Andre Klik, Jan Noorman, Helmert

De leraren van toen (en sommigen nu nog): Tortike (ned) en Tortike (bio), Schaap en Bremmer (gym), van Erck en de Vries(duits), van Woerkom (sch) Beijleveld en Spaargaren (eng) van Dalen (rector) Klasgenoten van die tijd: Andre Klik, Jan Noorman, Helmert de Mots, .. van Feen, Els Ravestein, Dirk Verwoerd, Ruud Gunther

Scholengemeenschap de Schot..., 1971

?