Ontdek PLUS

Scholengemeenschap De Rede

Oude Vaart 1 in Terneuzen, ( Toon op kaart )

257 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap De Rede, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengemeenschap De Rede foto

Op Scholengemeenschap De Rede vind je 10 klassenfoto’s en 257 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was vroeger de LTS oude vaart en axelse str.

Was vroeger de LTS oude vaart en axelse str

Scholengemeenschap De Rede, 1972

lachen met ilse bij de bliek, lekker tekenen bij van hecke bij wiskunde, stressen bij frans met van eck, mooie verhalen verzinnen bij boogeart, wieles natekenen, je laten uitschelden voor lauter door barbe en nog veel meer hilarische dingen.

lachen met ilse bij de bliek, lekker tekenen bij van hecke bij wiskunde, stressen bij frans met van eck, mooie verhalen verzinnen bij boogeart, wieles natekenen, je laten uitschelden voor lauter door barbe en nog veel meer hilarische dingen. begonnen in brugklas mavo\havo naar de havo gegaan waar ik vooral vriendinnekes met ilse was. Dit was 1 van de leukste jaren op de rede. helaas moest ik in havo 3 overstappen naar mavo 3 omdat talen niet mijn sterke kant was gelukkig is dit ook weer helemaal goed gekomen en het mavo examen gehaald met 9(voor wiskunde vandaar dat tekenen),8,8,7,7,7. Hierna naar goes gegaan

Scholengemeenschap De Rede, 1997

Laatste 2 jaar, daarvoor nog op het PH!.

Laatste 2 jaar, daarvoor nog op het PH!

Scholengemeenschap De Rede, 1994