Scholengemeenschap De Hoeksteen

Wethouder Beverstraat 165 in Enschede, ( Toon op kaart )

573 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap De Hoeksteen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengemeenschap De Hoeksteen foto

Op Scholengemeenschap De Hoeksteen vind je 63 klassenfoto’s en 573 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad op deze school.

Leuke tijd gehad op deze school. Ik ging veel met de tweeling om Jolanda en Nathalie Koopman.

Scholengemeenschap De Hoeks..., 1988

ik zat in de eerste LHNO klas die samen ging met de jongens van de LTS, de zogenaamde Expiriment klas jongens koken en naaien, meiden achter de werkbank.

ik zat in de eerste LHNO klas die samen ging met de jongens van de LTS, de zogenaamde Expiriment klas jongens koken en naaien, meiden achter de werkbank.

Scholengemeenschap De Hoeks..., 1971

Op deze school had ik een gruwelijke hekel aan Otter de congierge want van hem moest ik ooit de radiatoren in de aula poetsen met een tandenborstel.

Op deze school had ik een gruwelijke hekel aan Otter de congierge want van hem moest ik ooit de radiatoren in de aula poetsen met een tandenborstel. `John Lennon`vond ik een gave leraar en Broekstra een watje maar best wel een aardige man. Er was ook een gymleraar die onder de douchehokjes keek daarom had ik zelfgeschreven briefjes om niet te hoeven gymen. In de pauze kwam er altijd een rijdende snackbar, wel grappig want die man zie ik nu nog steeds door Enschede rijden met zijn wagen.

Scholengemeenschap De Hoeks..., 1982

?