Scholengemeenschap Beneden Maas

Buys-Ballotlaan 25 in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

629 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Beneden Maas, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengemeenschap Beneden Maas foto

Op Scholengemeenschap Beneden Maas vind je 68 klassenfoto’s en 629 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Fietsen van het dependance aan de Kerkstraat naar het Hoofd.

Fietsen van het dependance aan de Kerkstraat naar het Hoofd. Wat een ellende. Vooral als de spoorbomen naar beneden waren. En 's winters altijd koud en nat. En altijd wind tegen. In de pauze kijken op het Hoofd naar de schepen. Het stonk er dikwijls naar zeep. Altijd een bloemetjes lucht. De eerste week lekker en daarna niet meer. In de lokalen boven moesten we altijd stil zitten anders bewoog de hele vloer. Ik kan me nog herinneren dat we een leraar hadden met een klein autootje. Een mini'tje of zo. Die hebben we een keer met alle jongens precies pas tussen twee bomen gezet. De dag erna stond die auto er nog net zo. Leraar was met de bus naar huis gegaan. Toen we weer op school kwamen ging het wel even hard waaien onze kant op. Ik kan me ook nog muziek van Slade herinneren. En 's middags altijd papat.

Scholengemeenschap Beneden ..., 1973

gewoon een leuke tijd gehad.

gewoon een leuke tijd gehad

Scholengemeenschap Beneden ..., 1982

ik deed mds-c en had warenkennis van Neuteboom,bah verschrikkelijke man was dat.

ik deed mds-c en had warenkennis van Neuteboom,bah verschrikkelijke man was dat

Scholengemeenschap Beneden ..., 1988

?