Scholen gemeenschap Nijmegen Oost

Kwakkenbergweg in Nijmegen, ( Toon op kaart )

74 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholen gemeenschap Nijmegen Oost, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 17
  • Schoolgenoten 74

Op Scholen gemeenschap Nijmegen Oost vind je 17 klassenfoto’s en 74 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 37

afd.

afd. Kwakkenberg Dir. v.d. Berg; Schippers; Schoonenberg; Haenen; Burgdorffer (hoe is het met Cecile) ; schoolkrant; Sinterklaasfeest... Hoe is het Marie Thérèse Berns, en met

2002, Silvijn

het fietsen hok, zuster ali, mijn geschiedenisjuf.

het fietsen hok, zuster ali, mijn geschiedenisjuf.... wat een lekker ding was dat. heb er veel lol gehad met paola, rudi, diana, vincent en tessa volgens mij ook.

2002, Deleted

Scholengemeenschap nijm.

Scholengemeenschap nijm. oost ook wel westerhelling genoemd. De meeste leraren kan ik nog wel van naam en een enkele zie ik so****og. Dhr. vd Bergh, Mevr. Barteling, De gymleraar Daamen. Er zijn leraren die je altijd bij blijven zoals voor economie dhr. Ewalt, haenen met duits, Burgdoffer voor aardrijkskunde, de driller met gym Daamen, scheikunde van frater ... en natuurkunde van oudesluys (met zijn kever 'jeans'). De Brugklas zat op de groesbeekseweg met Dhr. Braam als directeur.

2003, Toine
?