schilderstraatschool Heyenoord (zie ook Heyenoordschool en school 13)

Schiderstraat (later: Gentiaanstraat) in Arnhem, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van schilderstraatschool Heyenoord (zie ook Heyenoordschool en school 13), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 29

Op schilderstraatschool Heyenoord (zie ook Heyenoordschool en school 13) vind je 3 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 10

Ik ben zes jaar op deze school...

Ik ben zes jaar op deze school geweest het was kort na de 2de wereld oorlog en gingen toe direct naar de tweede klas mijn ouders hadden toen niet zo breed en konden via de school klompen voor ons krijgen.Ik zat altijd naast Wim v/d Meijden uit de Rozenstraat,ik herinner me alleen meester Dijkstra nog,de meester uit de 5de klas die altijd zo mooi verhalen kon vertellen .

2007, Deleted

Gingen om met Ellen Cramer--Ko...

Gingen om met Ellen Cramer--Kon altijd mooi zingen Astrid Inkenhaag- met kuiltjes in haar wangen. Henk Vogelpoel - speelmaatje. favoriete leraar. Mijnheer Hovink --die kon zo mooi voorlezen,de verhalen van Huckleberry Finn en Tom Saweijr en alleen op de wereld. Haalde snoepjes in het winkeltje op de hoek van de Brouwerijweg en de paralelweg.En spaarde en ruilde .sigarenbandjes en ruilde plaatjes van allerlei merken en voetballers. Knikkeren en vals spelen dat was ook één van de favoriete spelletjes. Wie reageerd? ************** CoR Kramer

2007, Deleted

Mijn favo leraar?! ( meester) ...

Mijn favo leraar?! ( meester) Fred en Henk!!! groetjes

2007, Jefke
?