Schildersoord

Frans Halsstraat 21 in Zelhem, ( Toon op kaart )

72 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Schildersoord, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Schildersoord foto

Op Schildersoord vind je 7 klassenfoto’s en 72 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de eertse klas begonnen op de grond omdat er nog geen meubels waren (zo nieuw !!!) blokhut, Peize, Crossbosje, verhalen van Eef Schuppers, de Renault van Ben, Juf Ma, Schaatsen op de vijver (en ik kan, kon, niet schaatsten!!!) Reunie ( Karin ik ben je

In de eertse klas begonnen op de grond omdat er nog geen meubels waren (zo nieuw !!!) blokhut, Peize, Crossbosje, verhalen van Eef Schuppers, de Renault van Ben, Juf Ma, Schaatsen op de vijver (en ik kan, kon, niet schaatsten!!!) Reunie ( Karin ik ben je mail adres kwijt !!!)

Schildersoord, 1975

Heel veel herinneringen! Meester Schuppers die voorlas uit 'De brief voor de koning'; vrijdagmiddag Handenarbeid! Elke maand een singletje met een nieuw liedje, waarvan ik het schrift nog heb! Ik zie dat Floris hier ook is: hoi hoi! Ja, dat adoptiekindje

Heel veel herinneringen! Meester Schuppers die voorlas uit 'De brief voor de koning'; vrijdagmiddag Handenarbeid! Elke maand een singletje met een nieuw liedje, waarvan ik het schrift nog heb! Ik zie dat Floris hier ook is: hoi hoi! Ja, dat adoptiekindje!! Haimu Kanu of zoiets! En we schreven en maakten tekeningen voor hem. Jammer, dat je niet op de reünie was 2 jaar terug: Anja, Liesbeth, Marc, Jeroen b.v. waren er ook! Laat eens wat van je horen! Ik kreeg nog de groetjes over van Sati, via haar broer.

Schildersoord, 1976

leuke klassen, leuke leraren, veel geleerd.

leuke klassen, leuke leraren, veel geleerd. Leuk om iedereen na een tijd weer eens terug te zien.

Schildersoord, 1986

?