scheperziekenhuis

Boermarkeweg in Emmen, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van scheperziekenhuis, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 16

Op scheperziekenhuis vind je 5 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 7

Ontzettend leuke tijd gehad in Emmen.

Ontzettend leuke tijd gehad in Emmen. Altijd samen met Gea Klein en Anne. We zien elkaar nog regelmatig en nog altijd dikke pret.Als ik terug denk aan die tijd komen het ontzag voor Mevr Anspach, het gezellige uitgaan en het plezier dat ik in het werk had vooral op chirurgie weer helemaal naar boven.

2007, Anneke

We hadden een leuke groep die in aug.

We hadden een leuke groep die in aug.1970 startte.Wij hadden de primeur van het toen nieuwe praktijklokaal in het lesgedeelte van het diaconnessenhuis aan de Boermarkeweg. Grote afdelingen met zalen van 8 bedden en zogenaamde setjes.Ook was het oude ziekenhuis aan de Angelsloerdijk nog gedeeltelijk in gebruik.We hebben veel lol gehad in onze groep waar vrouwen en mannen redelijk verdeeld waren.In de groep zaten o.a.Jose Dijkstra, Klary Hartman, Martin Morsman, Jan Boven, Jan Kramer, en twee Gerrit,s.

2007, Deleted

Leuke periode, vooral de praktijklessen.

Leuke periode, vooral de praktijklessen.Veel gelachen.Anatomie,sommigen werden bij gespijkerd door mevr. Lim , dus, dus dus, wat een lieve vrouw, een hart van goud.Henk-Jan, Karin Mulder, Tineke Volders,Anita?,

2007, Deleted
?