Scheepstraschool

Radewijnstraat (?) in Zwolle, ( Toon op kaart )

159 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scheepstraschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scheepstraschool foto

Op Scheepstraschool vind je 39 klassenfoto’s en 159 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meneer Harton (veeeel verhalen, dank daarvoor), meneer Muller (even naar het Simon van Slingerlandplein om een tubetje Collal te halen, zodat hij dat in een blikken sigarendoosje kon leegknijpen en aansteken!) juffrouw Wolsink (schoolblijven op mijn verja

meneer Harton (veeeel verhalen, dank daarvoor), meneer Muller (even naar het Simon van Slingerlandplein om een tubetje Collal te halen, zodat hij dat in een blikken sigarendoosje kon leegknijpen en aansteken!) juffrouw Wolsink (schoolblijven op mijn verjaardag, taart was bijna op toen ik ook op mijn eigen feestje kwam), meneer Onstenk (voor de klas aan mijn haren opgetild en in mij gezicht geslagen (vanwege een variatie op een liedjestekst "ik waste net mijn koninklijke k(fl)uit")

Scheepstraschool, 1964

Omdat ik ben in 1976 (na de derde klas) ben verhuisd naar de Aalanden heb ik maar 3 jaar op deze school gezeten.

Omdat ik ben in 1976 (na de derde klas) ben verhuisd naar de Aalanden heb ik maar 3 jaar op deze school gezeten. Veel namen was ik kwijt, maar ik heb de klassenfoto nog wel. Dank zij o.a. Milco Dijkstra heb ik veel namen aan kunnen vullen. (ik sta op de foto op de bovenste rij, tweede van links). Ik herinner me nog een hoorspel met eendjes dat we gedaan hebben met meneer van Dam.

Scheepstraschool, 1973

harderink.

harderink

Scheepstraschool, 1978

?