schalkweide school

schalkwijk/boerhavewijk in Haarlem, ( Toon op kaart )

188 scholieren

Bekijk de volledige pagina van schalkweide school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 43
  • Schoolgenoten 188

Op schalkweide school vind je 43 klassenfoto’s en 188 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 182

leuke tijd gehad met burghout en kick de gym leraar.

leuke tijd gehad met burghout en kick de gym leraar. Schotsman van Aadrijkskunde met Ria de bruin vaak uit de klas gestuurd, ik heb nog steeds contact met mevr de jong die in de kantine stond als er ooit nog eens een reunion om de hoek staat laat het me op tijd weten.

2002, Yvonne

Kwam in de derde klas pas op deze school.

Kwam in de derde klas pas op deze school. Ben toen blijven zitten, maar dat was niet erg. Belande in een gezellige klas. De lessen bij Mr. Burghout waren altijd leuk. Inmiddels ben ik alweer bijna 24 jaar getrouwd en heb 2 zoons van 17 en 12 jaar. Ik woon in Zaandam.

2002, Betty

klasgenoten:yvonne brattinga,marty brussee,nanda van zoelen,ingrid jonker,wilma brammer,chiquita??,marina de graaf,willy van ravensswaay,madelon nobel,annelies klop,judith breed,sandra de graaf,anita burema,anita burry,.

klasgenoten:yvonne brattinga,marty brussee,nanda van zoelen,ingrid jonker,wilma brammer,chiquita??,marina de graaf,willy van ravensswaay,madelon nobel,annelies klop,judith breed,sandra de graaf,anita burema,anita burry,

2002, Deleted
?