Savornin Lohmanschool

Driehoeksweg in Soest, ( Toon op kaart )

239 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Savornin Lohmanschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Savornin Lohmanschool foto

Op Savornin Lohmanschool vind je 41 klassenfoto’s en 239 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1966 met mijn ouders vanuit Zuid Zfrika weer terug gekomen naar Nederland.

In 1966 met mijn ouders vanuit Zuid Zfrika weer terug gekomen naar Nederland. Voor een geboren Zuidafrikaan die geen Nederlands sprak was het heel moeilijk, zeker als je bij Geemen in de klas zat. Bijles gehad van mr. v.d. Pol. Vriendjes waren Dingeman Treffers, Wout Mout Brammetje v.d. Munt en Willem van Dijk. Vriendinnetjes : Marijke Mastbergen, Anneke v. Beek, Joke Bolt.

Savornin Lohmanschool, 1967

Het kolenhok, waar je werd opgesloten.

Het kolenhok, waar je werd opgesloten. Meester Bronsema, Hoekstra. Juff. Sevenhoven was de liefste. Het spaanse rietje van Meester Hoekstra staat me nog bij. Meester Hamer zei altijd: Ik kan niet tekenen daarom doe ik het zo graag, fantastische tekeningen op het schoolbord.

Savornin Lohmanschool, 1954

eerst de savornin lohmansschool en later als je aan de ene kant van de weg woonde mocht je naar de minister de visser school,dan hoefde je de drukke weg niet meer over,klasgenoot cornel walraven bij meester boor.

eerst de savornin lohmansschool en later als je aan de ene kant van de weg woonde mocht je naar de minister de visser school,dan hoefde je de drukke weg niet meer over,klasgenoot cornel walraven bij meester boor

Savornin Lohmanschool, 1966