Savornin Lohmanschool

Vlaardingen West in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

168 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Savornin Lohmanschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Savornin Lohmanschool foto

Op Savornin Lohmanschool vind je 26 klassenfoto’s en 168 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Na de kleuterschool bij juffr.

Na de kleuterschool bij juffr. MOstert, (lief) naar de 1e klas, juffr. van het Wiel, (ik vond haar echt niks) nagelbijtend na de kerstvakantie weer naar school. Juffr. Kuhn (lief), en juffr. Vliegenthart (grrrrr), Dhr. van het Klooster (aardige man), Dhr. Verschoor (ik weet niets meer van die man.....) Alleen in de 6e klas, op de tussendeur hing een karton met onze namen en kleurvakjes. Deze vakjes vertaalden de cijfers in kleur. Mijn naam stond onderaan (weggemans) en bijna alle vakjes waren zwart! (lage cijfers), maar van Maarten ? en Johan de Vries allemaal rood (heel goed), wat een trauma!! dus eigenlijk geen leuke herinnering daaraan Eerst nog op de Talmaschool gezeten weet ik niets meer van.

Savornin Lohmanschool, 1963

Was een leuke school leuke leraren zoals Mevr.

Was een leuke school leuke leraren zoals Mevr. Drost, mevr. Bos, Dhr. Bos. Dhr Kruijff. Meer namen weet ik niet ook niet wie er precies bij me in de klas zaten. We zaten met 3 familieleden op school mijn zus Janneke, mijn jongere broer Dinus en ikzelf.

Savornin Lohmanschool, 1973

het hele team sprak me erg aan.

het hele team sprak me erg aan.

Savornin Lohmanschool, 1965

?