Sant Ansfried Mavo

Schoolstraat 27 in Thorn, ( Toon op kaart )

214 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sant Ansfried Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sant Ansfried Mavo foto

Op Sant Ansfried Mavo vind je 8 klassenfoto’s en 214 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb alleen in de derde en vierde klas op deze school gezeten.

Heb alleen in de derde en vierde klas op deze school gezeten. Ontzettend leuke tijd! Heel veel gelachen. Klasgenoten o.a. 2 x Christine, Miep,Winny,Riny,Bertien. Tijdens de studielessen was het ook altijd dikke pret. Ook tijdens het voor straf nablijven hadden we veel plezier.

Sant Ansfried Mavo, 1966

Hier heb ik 2 hele leuke jaren op gezeten.

Hier heb ik 2 hele leuke jaren op gezeten. Enige duidelijke herinnering is het eind van het examenjaar waar de examen stunt iets uit de hand was gelopen waardoor we de school ´s morgens niet meer in mochten. Iets met overstromingen in het scheikundelokaal. En alle meisjes (of wij alleen?) waren een beetje "verliefd" op Roger (met de bambi-ogen) en Paul (donker en een beetje mysterieus). Mijn vrienden op deze school waren/ zijn; Ilse Jansen (nog steeds mijn beste vriendin) Jacqueline "Heelderpeel"?, (sorry ik weet nu even niet de achternaam) Jouw heb ik alweer een aantal jaren niet meer gezien. En Cecile Helgers.

Sant Ansfried Mavo, 1986

Mijn favoriete vak was uiteraard de gymles van meneer Houben.

Mijn favoriete vak was uiteraard de gymles van meneer Houben. Met vooral basketbal. apenkooien, de trampoline en de ringen. Als de namen niet correct zijn op de foto en voor aanvullingen stuur svp een mailtje.

Sant Ansfried Mavo, 1971

?