Samenwerkingsschool voor HAVO en Atheneum

Dreef 6 in Waddinxveen, ( Toon op kaart )

827 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Samenwerkingsschool voor HAVO en Atheneum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Samenwerkingsschool voor HAVO en Atheneum foto

Op Samenwerkingsschool voor HAVO en Atheneum vind je 77 klassenfoto’s en 827 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

dat stofzuigen met die man die het eerst altijd een half uur voordeed zodat er eigenlijk niets meer te stofzuigen viel .

dat stofzuigen met die man die het eerst altijd een half uur voordeed zodat er eigenlijk niets meer te stofzuigen viel .... ***********

Samenwerkingsschool voor HA..., 1984

Ik heb havo gedaan op de samenwerkingsschool en examen gedaan 1982 met een echt B-pakket: Nederlands,Engels,Wiskunde,Natuurkunde,Biologie,Scheikunde.

Ik heb havo gedaan op de samenwerkingsschool en examen gedaan 1982 met een echt B-pakket: Nederlands,Engels,Wiskunde,Natuurkunde,Biologie,Scheikunde. De 2e klas heb ik twee keer gedaan. Mijn favoriete docenten: Rob van Oort (wiskunde), Toon de Jong (natuurkunde). Hekel aan Hendriks en niet omdat hij conrector was. Naast de lessen kan ik me vooral de feesten en naschoolse activiteiten (poppenspul) herinneren.

Samenwerkingsschool voor HA..., 1976

Niemand kan ooit klas 28 vergeten, toch?.

Niemand kan ooit klas 28 vergeten, toch?

Samenwerkingsschool voor HA..., 1986

?