Salvatorschool

Ter Weerlaan 1 in Wassenaar, ( Toon op kaart )

175 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Salvatorschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Salvatorschool foto

Op Salvatorschool vind je 38 klassenfoto’s en 175 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heette toen nog Fabian Ros.

Ik heette toen nog Fabian Ros. Ik kan me de meesters van Leeuwen, Ton van Riel en Langelaan herinneren. En als slotmusical in klas 6 Spookslot of iets dergelijks. fbarsela csc com

Salvatorschool, 1979

Ik kijk terug op een een leuke lagere schooltijd.

Ik kijk terug op een een leuke lagere schooltijd. In de derde klas had ik voor het eerst een meester "meester van Leeuwen". Wel eng maar heel leuk. Meester van Riel was vader geworden toen ik in de 6e klas zat. In de 5e hadden wij Pater verhagen. Bij hem was het alleen maar lang leven de lol! Onze kinderen hebben ook les gehad van Dhr. van leeuwen, dhr. Langelaan en dhr van Riel.

Salvatorschool, 1968

Weet dat de heer Kerklaan directeur was en voor de zesde klas stond.

Weet dat de heer Kerklaan directeur was en voor de zesde klas stond. Dan in 5 de heer Langelaan. van Riel herinner ik mij ook nog, die had ik in de derde en weet nog wel dat ik het niet leuk vond om een andere meester te krijgen in de 4de. Dan was er nog juf. van Puffelen in de 2de. In de 4de moesten we naar een locatie achter de weth. Huibrechtseschool.

Salvatorschool, 1964

?