Saint Louis ULO

Falckstraat 4 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

164 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Saint Louis ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Saint Louis ULO foto

Op Saint Louis ULO vind je 39 klassenfoto’s en 164 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

driejarige ulo gedaan.

driejarige ulo gedaan. Dodeman, Floothuis, de Groot en Johan Entjes kan ik me herinneren als klasgenotenen. Als 14jarige bij allemaal 17-18 jarigen. Veel lol en het eerste meisje op school. Meester Waltstijn, meester Cornelissen (kettingroker in de klas), meester Raasen ("voor straf derdemachten maken te beginnen bij 1492 en in koor zongen wij in staccatto:courtage bij inkoop erbij en bij verkoop eraf) en broeder Boudewijn (is die later uitgetreden?), Spaay. en broeder Wilibrord, die ik dertig jaar later in Oudenbosch opgezocht heb. Ook mijn broers Martin (geb.'42) en Jan (geb'. '48) hebben de ULO gedaan. Examen doen in de Nes.

Saint Louis ULO, 1966

br.

br.medardus 1e klas, 2e klas hr cornelisse inderdaad een bijzondere superkettingroker , we pikten wel eens een sigaret van hem, hij gaf engels. hr berendsen, wiskunde ,die de sigaretten tot zijn tenen inhaaleerde. ook niet te vergeten hr raasen, de stomper die vaak ontzettend te keer ging. hr riswick de tekenleraar, aardige man. tot slot br boudewijn die hield ook wel van de vrouwtjes en geef hem eens on gelijk, al was dat toendertijd niet de bedoeling. Was de grote kale heer niet Br. WILLIBRORD? hij sprak een tikje door zijn neus, komisch geluid een goede vent verder.De naam van de gymleraar weet ik niet meer???? maar hij was een klierstraal, Alles bij elkaar heb ik er toch wel een goed tijd gehad.

Saint Louis ULO, 1959

Was niet mijn favoriete hobby, die school.

Was niet mijn favoriete hobby, die school. Heb 'm ook niet afgemaakt.Bloedhekel aan Raassen. Ben achteraf wel gelukkig met de kennis die ik heb opgedaan.

Saint Louis ULO, 1962

?