Saint Louis L.O.

Keizersgracht 87 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

168 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Saint Louis L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 63
  • Schoolgenoten 168

Op Saint Louis L.O. vind je 63 klassenfoto’s en 168 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 164

Een Roomsch bolwerk in het Ams...

Een Roomsch bolwerk in het Amsterdam van de jaren zestig... Achteraf een krankzinnig fossiel. Mw. Veraart, broeders Tarcitius en Alexander, mw. Besselink, broeder Albertus..... Van bovenstebeste brave mensen tot sadistische kinderhaters. Met z'n allen biechten in de Posthoorn, op schoolreisje naar Mosterdveen en Bakkum... Het schoolgebouw is al lang geleden vertimmerd tot grachtengordelappartementen, mijn herinneringen zijn wat onscherp geworden, de schade valt mee.

2002, Dolf

De herinneringen die mij bijst...

De herinneringen die mij bijstaan zijn de verplichte zwemlessen in het Marnixbad, Br. Albertus, Kinderpostzegels, de lessen voor de Heilige Communie in de kerk op de Haarlemmerdijk en de eerste CITO-toets.

2002, Deleted

Remembered walking or 'op de a...

Remembered walking or 'op de autopet' to school from Oud West to the Posthoorn via the Westertoren each day, come rain hail or sunshine. Took part in various operetta's. Fond memories of Bros. Gomarus. Parents emmigrated to New Zealand. Now living in Ruby Bay, Nelson, New Zealand

2002, Richard
?