Sacré Coeur

Newtonstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sacré Coeur, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sacré Coeur foto

Op Sacré Coeur vind je 2 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

leuke herinneringen waren de excursies met Mw.

leuke herinneringen waren de excursies met Mw. van Rest, de fysicalessen waarbij Maja van Viersen caliumbicarbonaat omgooide en de boel ernstig blauw werd, dat vond Mere Alting von Geuzau niet leuk, en de sinterklaasvieringen met scherpe gedichten en gevoelige surprises. Wel erg streng bij de nonnen. Mere Verroen leidde het MULO-koor, dat was gezellig. Vriendinnen waren er veel, zoals Tineke Tentij, Annelies van der Zijden, Petra Wouters en Corinne Oosterveer. Ik denk er graag aan terug!

Sacré Coeur, 1965

schoolreis naar Vaals klassefeesten van 4 MMS waardoor ik mijn echtgenoot leerde kennen.

schoolreis naar Vaals klassefeesten van 4 MMS waardoor ik mijn echtgenoot leerde kennen

Sacré Coeur, 1958

Hallo, hier dan wat herinneringen van Corien Oosterveer.

Hallo, hier dan wat herinneringen van Corien Oosterveer. mevr de Boer gaf duits, plant en menskunde.(Zij had dikke slappe bovenarmen die trilden als zij op het bord schreef). Mevr Molleman gaf engels,Mevr vd Rest was onze klassejuffrouw.Mére Verroen lief en muzikaal.Mevr d'Hondt gaf franse les, en was een kleine strenge madam met een donderstem.Wie kan zich de modernisering van de nonnen-kleding nog herinneren??? Was dat even schrikken, want óók nonnen bleken ineens kuiten en haren te hebben. Natuurlijk herinner ik me mijn vriendin Marianne Reijman nog héél goed.Ik vind het fantastisch om wat van je te horen.

Sacré Coeur, 1960

?