's-Gravenwegschool

's-Gravenweg in Rotterdam, ( Toon op kaart )

132 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 's-Gravenwegschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

's-Gravenwegschool foto

Op 's-Gravenwegschool vind je 15 klassenfoto’s en 132 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Van de leraren weet ik me weinig meer te herinneren, behalve juffrouw Stadhouders uit de eerste klas herinner ik me nog goed.

Van de leraren weet ik me weinig meer te herinneren, behalve juffrouw Stadhouders uit de eerste klas herinner ik me nog goed. Ik weet nog dat we met de hele klas naar het stadhuis mochten komen toen zij ging trouwen. Ik heb maar tot halverwege de derde klas op deze school gezeten, toen zijn we verhuisd naar Capelle a/d IJssel. Als we niet verhuisd waren zou ik in 1981 van school gekomen zijn. Ook al zijn de herinneringen vervaagd, een aantal namen kan ik nog wel spuien. Coby de W. Irene van D., Irene S. Regina K., Celine K en uiteraard Martine van de V. die ook al op deze pagina staat. Ben zo benieuwd wat er van iedereen geworden is. Wat ik heel erg jammer vind is dat ik helemaal geen foto's heb uit deze tijd, als iemand die wel heeft houd ik me aanbevolen!

's-Gravenwegschool, 1975

ik heb ook ingelogged op de christelijke school, volgens mij wordt daar deze school mee bedoeld, meester de gier, de rooij, nederlof, steenbergen, juffrouw ketting kinderen uit mijn klas: emmeline B.

ik heb ook ingelogged op de christelijke school, volgens mij wordt daar deze school mee bedoeld, meester de gier, de rooij, nederlof, steenbergen, juffrouw ketting kinderen uit mijn klas: emmeline B. corina van H. lizette G. joke, joann c. eduard B. richard s. jolanda M. zo kan ik nog even doorgaan. een fijne school. wat is er van iedereen geworden?

's-Gravenwegschool, 1976

Meester de Gier en meester de Rooy namen die me altijd zijn bijgebleven.

Meester de Gier en meester de Rooy namen die me altijd zijn bijgebleven. En simone leuk je hier ook te zien! Ben benieuwd hoe het met iedereen gaat.

's-Gravenwegschool, 1976

?