S. de Vriesschool voor MAVO

Pleijendal in Dalfsen, ( Toon op kaart )

226 scholieren

Bekijk de volledige pagina van S. de Vriesschool voor MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

S. de Vriesschool voor MAVO foto

Op S. de Vriesschool voor MAVO vind je 32 klassenfoto’s en 226 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gingen 's morgen met diverse leerlingen nar school.

Gingen 's morgen met diverse leerlingen nar school. p de terugweg van met Albert Holsappel en Klaas kijk in de Vegte. Onderweg de tassen van de fiets schoppen. Leuke tijd gehad. Wilde onderwijzer worden dus na de Mulo naar de HAVO in Zwolle. Meester Schelfhorst een vriendelijk leerkracht. De sigarettenfabrikant North State is wellicht rijk van hem geworden. Het 1e jaar nog op zaterdagmorgen naar school. Na de zaterdagmorgenpauze vaak een schriftelijke overhoring van meesters Wessels (Duits). De 1e opdracht soms al voordat een ieder op de plek zat.

S. de Vriesschool voor MAVO, 1966

hele leuke tijd gehad op deze school, ik kwam als vreemde eend uit het "westen"(Zwijndrecht), had moeite om het dalfse taaltje te verstaan maar dat wende al gauw.

hele leuke tijd gehad op deze school, ik kwam als vreemde eend uit het "westen"(Zwijndrecht), had moeite om het dalfse taaltje te verstaan maar dat wende al gauw. ik zat in de klas bij, Ria Martens, Geke Bekedam, Rolf en Henkie.

S. de Vriesschool voor MAVO, 1970

Klasgenoten: Ria Visscher, Erna Rolleman, Ineke van Marle.

Klasgenoten: Ria Visscher, Erna Rolleman, Ineke van Marle. Leuke tijd gehad. In tussenuren met elkaar naar huis, thee leuten en kaarten.

S. de Vriesschool voor MAVO, 1974

?