Rynmond

Burg Honnerlage Greteln 498 in Schiedam, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rynmond, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rynmond foto

Op Rynmond vind je 6 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

was een erge leuke school met wat ik me nog kan herinderen.

was een erge leuke school met wat ik me nog kan herinderen

Rynmond, 1978

was een gezellige school.

was een gezellige school.. meester jan hermans(die helaas is overleden)heb ik 2 jaar gehad,en meester jack die heb ik 1 jaar gehad(hij had rood haar met veel krullen,juf ceciel,die herinder ik mij ook nog was een lieve juf,ton dingemans,en je had nog een mester die ook ton hete die gaf bij les,je had ook de hoofd van de school die hete volgens mij Mannie hij was best lang met krullend haar,enje had ook nog een juf hoe ze hete weet ik ook niet meer,die deed de eerste klas,en oosterhout waar we elk jaar naar toe gingen.dat was altijd een feest ik kan me nog herinderen dat ik 17 jaar was dat er een reunie was,de school was inmiddels toen ook verhuist,en daarna is er niks meer vernomen,Ton Dingemans kreeg ik een keer aan de telefoon vanwege me eigen dochter en hij heeft haar later ook begeleid,naar een praktijk school.(want hij deed ander werk,kinderen begeleiden voor speciaal onderwijs.

Rynmond, 1976

Ik vond het een leuke school vooral met meester Jan Hermans.

Ik vond het een leuke school vooral met meester Jan Hermans. Toch altijd een leuke herinnering gebleven. Als je denkt dat mij kent dan kan je een mailtje sturen naar marjan.69 en dan @ bij hotmail als ik jou ook nog kent krijg je vanzelf wel antwoord. Verdere info hoor je dan vanzelf wel. Wel doen hoor lijkt mij heel leuk weer contact te hebben met mijn oude vrienden.

Rynmond, 1981

?