Rust Roest Huishoudschool

Agnethapark in Delft, ( Toon op kaart )

134 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rust Roest Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 11
  • Schoolgenoten 134

Op Rust Roest Huishoudschool vind je 11 klassenfoto’s en 134 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 137

Heb in de klas gezeten met o.

Heb in de klas gezeten met o.a. Ton Schut, Tineke v.d. Bosch, Hilde Kemp, Marion Gommans. Heb nog een klasse foto uit 1971 klas L3A

2002, Deleted

Het was een mooi oud gebouw en ik vind het jammer dat het afgebroken is.

Het was een mooi oud gebouw en ik vind het jammer dat het afgebroken is. Mijn favoriete lessen waren kinderverzorging en levensbeschouwing. Maar tekenen vond ik het leukst, want dan gingen we vaak naar het park om daar te tekenen. Ik kan me meneer Klein van gymles, meneer Watson van Nederlands, meneer Verbeek van wiskunde en meneer Bos van natuurkunde nog goed herinneren.

2002, Deleted

Ik heb in de klassen 1a, 2a en 3a gezeten.

Ik heb in de klassen 1a, 2a en 3a gezeten. Van mijn klasgenoten herinner ik mij Marja Roffel, Lies van Gaalen, Hennie van Puffelen (puffenstuf) en Tonnie Schut o.a. Ik geloof dat het Marja was die eens tijdens een kookles, in brand stond. Lies en ik gingen ooit clandestien gymen, waarbij Lies haar pols brak. De leraren die ik mij herinner waren Dhr. Verbeek, Dhr. Klein, Dhr. Peerenboom en de concierge Dhr. Dekker. Ik heb op school een leuke tijd gehad en veel lol.

2002, louise
?