Rust Roest Huishoudschool

Agnethapark in Delft, ( Toon op kaart )

132 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rust Roest Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rust Roest Huishoudschool foto

Op Rust Roest Huishoudschool vind je 11 klassenfoto’s en 132 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb in de klas gezeten met o.

Heb in de klas gezeten met o.a. Ton Schut, Tineke v.d. Bosch, Hilde Kemp, Marion Gommans. Heb nog een klasse foto uit 1971 klas L3A

Rust Roest Huishoudschool, 1969

Het was een mooi oud gebouw en ik vind het jammer dat het afgebroken is.

Het was een mooi oud gebouw en ik vind het jammer dat het afgebroken is. Mijn favoriete lessen waren kinderverzorging en levensbeschouwing. Maar tekenen vond ik het leukst, want dan gingen we vaak naar het park om daar te tekenen. Ik kan me meneer Klein van gymles, meneer Watson van Nederlands, meneer Verbeek van wiskunde en meneer Bos van natuurkunde nog goed herinneren.

Rust Roest Huishoudschool, 1962

Ik heb in de klassen 1a, 2a en 3a gezeten.

Ik heb in de klassen 1a, 2a en 3a gezeten. Van mijn klasgenoten herinner ik mij Marja Roffel, Lies van Gaalen, Hennie van Puffelen (puffenstuf) en Tonnie Schut o.a. Ik geloof dat het Marja was die eens tijdens een kookles, in brand stond. Lies en ik gingen ooit clandestien gymen, waarbij Lies haar pols brak. De leraren die ik mij herinner waren Dhr. Verbeek, Dhr. Klein, Dhr. Peerenboom en de concierge Dhr. Dekker. Ik heb op school een leuke tijd gehad en veel lol.

Rust Roest Huishoudschool, 1968

?