Ruimte, School voor Individueel Onderwijs

Amsterdamseweg 24 in Amstelveen, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ruimte, School voor Individueel Onderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 81

Op Ruimte, School voor Individueel Onderwijs vind je 26 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 56

Ik heb veel aan mijn tijd op d...

Ik heb veel aan mijn tijd op de Ruimte gehad. Ik heb mijn talenten kunnen ontplooien en ontdekken. Enne... van een LOM school afkomen zegt dus helemaal niets he, ik ben nu ingenieur in de technische informatica...

2002, John

De School zat in die tijd gehu...

De School zat in die tijd gehuisvestigd in een Schoolpand naast de Annakerk(naast de A9) , Amsterdamseweg 21 1182 HD Amstelveen

2003, Geertjan

Ik ging naar deze school na de...

Ik ging naar deze school na de 1ste 3 jaar op de martina van ess school te hebben gezeten. Leeraren die ik had waren oa; MR Brinkman; Mevr Dullemond; Mr. Miedema, Mr Zwart. Vriendjes uit die tijd waren oa; William de zwaan, Frank de vree, Gerber zuidinga, Richard Bron, Erik Tuennisen, Edwin, Frank van bergen. Kan me nog goed herrineren de afscheids of vaarwel kamp met de leeraren.

2003, Deleted
?