Ruijsdaelschool

Ruijsdaelkade 215 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ruijsdaelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ruijsdaelschool foto

Op Ruijsdaelschool vind je 23 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben begonnen op de kleuterschool De Fazant met juffrouw Vlieger als lerares, en daarna ging je vanzelf naar de Ruijsdaelschool.

Ik ben begonnen op de kleuterschool De Fazant met juffrouw Vlieger als lerares, en daarna ging je vanzelf naar de Ruijsdaelschool. Mijn laatste leraar was meester Ben de Graaf (6de Klas), en mijn klasgenoten Henk Splinter, Eddy Pronk, Rinus Rust, Andre en Tonny Strolenberg, Frans Burgemeester, Ferry Jansen, Herman Dam e.v.a. en nooit meer is er een voetbalelftal zover gekomen als ons elftal n.l. halve finale.

Ruijsdaelschool, 1959

Ik herinner mij vooral de combinatie van de geurende pijp en krakende schoenen van het hoofd der school: de heer van de Woestijne.

Ik herinner mij vooral de combinatie van de geurende pijp en krakende schoenen van het hoofd der school: de heer van de Woestijne

Ruijsdaelschool, 1958

Wij hebben op 18 september 1999 een reunie gegeven, na veel intensief onderzoek in archief (onderwijskaarten) heb ik aardig wat klas genoten weten te achterhalen, op een klein aantal na, diegeen die niet zijn geweest hoop ik op deze manier te vinden en m

Wij hebben op 18 september 1999 een reunie gegeven, na veel intensief onderzoek in archief (onderwijskaarten) heb ik aardig wat klas genoten weten te achterhalen, op een klein aantal na, diegeen die niet zijn geweest hoop ik op deze manier te vinden en misschien komt er na een poosje weer een reunie! Op de reunie zijn geweest, Carla Jas, Beppie de Galan, Henk van Eijk, Jelle de Vries, Hillie Scholten, Jaap de Galan, Robert Uijtendaal, Kenneth Zandgrond. Degene die niet zijn geweest zijn, Tommy van IJsten, Simon de leeuw, Andre de Kok van Delwijnen(overleden), Ruud Honselaar, Atje Visser, Joke Smit, Grietje (Slagter) (woonde in de Vicent van Goghstraat) Bob Mintjes (wel gevonden,maar niet gekomen), Joke van Rijswijk(wel gevonden,maar niet gekomen), Marijke Hollander, Robby Anthony, Tonny van maurik(overleden), Theo Lucassen, Richart Voormeij. Edith Grosser (is te laat gevonden voor de reunie)

Ruijsdaelschool, 1960

?