RUG Faculteit PPSW

Grote Kruisstraat in Groningen, ( Toon op kaart )

496 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RUG Faculteit PPSW, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RUG Faculteit PPSW foto

Op RUG Faculteit PPSW vind je 0 klassenfoto’s en 496 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De studie heeft lang geduurd, de lol ook! Hoogtepunten: de lessen van mevrouw Bladergroen en de stage op de van Heemskerckschool (AA-borg).

De studie heeft lang geduurd, de lol ook! Hoogtepunten: de lessen van mevrouw Bladergroen en de stage op de van Heemskerckschool (AA-borg). Vriendin (nog steeds): Nienke vd Bos De vriendschappen die in het studentenhuis aan het Hoge der Aa ontstaan zijn bestaan nog steeds, al zitten er nogal wat lui in het buitenland.

RUG Faculteit PPSW, 1976

Leuke tijd gehad in Groningen.

Leuke tijd gehad in Groningen. Het leukste jaar was voor mij toen ik in het derde jaar zat en in de VIP excursies organiseerde, samen met Eildert, Katja, Geke, Ingrid en Bert-Jan. In dat jaar ook mentor geweest voor eerstejaars studenten.

RUG Faculteit PPSW, 1991

1e paar jaren waren nogal massaal.

1e paar jaren waren nogal massaal. Ik volgde alleen de noodzakelijke colleges en zorgde er gewoon voor dat ik mijn punten haalde... Dat werd vanaf het 3e studiejaar wel anders (ook daar je veel dieper op de materie in ging, werd het een stuk interessanter) Van veel medestudenten ben ik de naam kwijt... Maar de meeste waar ik in het begin contact mee had zijn ook afgestudeerd (veel studenten vielen na de 1e 2 jaren massaal af..); Eelco, Philip, Peewee, Bas (is voortijdig gekapt). 'K Ben uiteindelijk in 2 richtingen afgestudeerd: Arbeid- Organisatie en Personeelspsychologie en Sociale Psychologie. Ik kon voor mijn afstudeeronderzoek bij de Akzo Nobel terecht en heb daar 5 maanden gezeten. Toen nog maanden bezig geweest met mijn scriptie. Ik heb nog een tijdje na mijn afstuderen op de universiteit als wetenschappelijk medewerkster gewerkt en ben toen gaan werken bij PINK elephant BV (nu PINK Roccade). In 1999 ben ik als projectmanager gaan werken voor KPN Datacenter (nu Atos Origin) en ik werk daar nog steeds. Ik ben getrouwd en heb een heel lief zoontje (geb. 2003).

RUG Faculteit PPSW, 1988

?