Rudolf Steiner College

Vondelweg 87-89 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

295 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rudolf Steiner College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rudolf Steiner College foto

Op Rudolf Steiner College vind je 43 klassenfoto’s en 295 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Veel leuke leraren gehad :-) Vaak rare dingen uitgehaald met bijv.

Veel leuke leraren gehad :-) Vaak rare dingen uitgehaald met bijv. van Eck (gym), Kraan (geschiedenis) etc. Ook de gezamenlijke opervoering van The West Side Story was erg leuk om te doen!

Rudolf Steiner College, 1988

Niet te veel met school bezig zijn maar lekker naar "citty pool" Hangen, beetje leren, veel met meisjes praten en over later dromen.

Niet te veel met school bezig zijn maar lekker naar "citty pool" Hangen, beetje leren, veel met meisjes praten en over later dromen.

Rudolf Steiner College, 1987

Ik kijk met een glimlach terug op m'n schooltijd, misschien omdat ik dan moet denken aan meneer van der Heiden (bedankt ik spreek geen woord frans!) of aan mevrouw van Veen (een gekker mens ben ik nooit meer tegen gekomen).

Ik kijk met een glimlach terug op m'n schooltijd, misschien omdat ik dan moet denken aan meneer van der Heiden (bedankt ik spreek geen woord frans!) of aan mevrouw van Veen (een gekker mens ben ik nooit meer tegen gekomen). Maar de leukste herinneringen heb ik wel aan m'n klasgenoten en toch ook wel een beetje aan meneer Kooyman ondanks ik die wiskunde nooit echt meer nodig heb gehad. Lennart Lenskens

Rudolf Steiner College, 1981

?