RSG Thorbecke (voorheen Rijks HBS)

Thorbeckeplein 1 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

562 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RSG Thorbecke (voorheen Rijks HBS), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RSG Thorbecke (voorheen Rijks HBS) foto

Op RSG Thorbecke (voorheen Rijks HBS) vind je 57 klassenfoto’s en 562 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1991 is RSG Thorbecke samengegaan met SG De Schothorst in Vallei College.

In 1991 is RSG Thorbecke samengegaan met SG De Schothorst in Vallei College.

RSG Thorbecke (voorheen Rij..., 1990

Maar twee jaar op deze school gezeten, totdat hij fuseerde met het Schothorst.

Maar twee jaar op deze school gezeten, totdat hij fuseerde met het Schothorst. Was de school met het mooiste gebouw van Amersfoort! Was ook accuut verliefd toen ik er voor het eerst kwam namelijk. Weet nog goed hoe ik samen met Marije, Martijn en Harro hier voor het eerst aankwam als brugger en die hoge lange hallen binnenliep. Schitterende schoolfeesten met de Karseboom drive-inn show in de kantine, of voor de onderbouw of de klas in de kelder van het gebouw. En in tussenuren lekker naar de stad natuurlijk!

RSG Thorbecke (voorheen Rij..., 1989

mocht na 1 jaar 4 havo al weer vertrekken.

mocht na 1 jaar 4 havo al weer vertrekken. Van Driel (?) had volgens mij vanaf de eerste dag de pik op me en het werd er niet beter op nadat ik een vriendje van Michel Stomp bleek te zijn. Wat een puinhoop dat jaar. Andy, Michel, Joes, Chris, Jeroen, Niels, Ronald.... jaar wel goed geeindigt. Eerste grote liefde aan over gehouden, Mirjam. Maar da's al weer lang geleden......

RSG Thorbecke (voorheen Rij..., 1987

?