Rotterdamse Huishoudschool

graaf florisstraat 45 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

273 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rotterdamse Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rotterdamse Huishoudschool foto

Op Rotterdamse Huishoudschool vind je 76 klassenfoto’s en 273 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was maar één jaar, de vormingsklas, een cursus voor huisvrouw noem ik het altijd maar.

Het was maar één jaar, de vormingsklas, een cursus voor huisvrouw noem ik het altijd maar. De beste herinneringen heb ik aan de werkweek in Oostvoorne o.l.v. Bob Loeve en Dick Tesselaar.

Rotterdamse Huishoudschool, 1968

Surinaamse leraar Engels.

Surinaamse leraar Engels.TOFFE VENT

Rotterdamse Huishoudschool, 1963

Sylvia vd Ven neem svp contact met mij ik vind dit harstikke leuk dhr augusteijn, mw.

Sylvia vd Ven neem svp contact met mij ik vind dit harstikke leuk dhr augusteijn, mw. schuit, mw. downey, mw. klapwijk met haar hond, mw. vd sande, mw. kwakernaat, dhr. rosbergen, dhr. schallig, mw. werner. namen die ik nog herinner anja risakotta, saskia eerland, jaqueline hoogendijk,gitta zagwijn, annelies, silvia vdr ven, gerdy staub, janny mijndert, sandra, carla middelkoop, ingrid poppeliers, martha leentvaar, elly verbeek. Ik ging veel om met hetty v geem en nel de lange die een klas lager zaten dan mij. Ik zou het leuk vinden om iets van iemand te horen

Rotterdamse Huishoudschool, 1973