Rotterdams Avondlyceum 's Gravendijkwal

's Gravendijkwal in Rotterdam, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rotterdams Avondlyceum 's Gravendijkwal, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rotterdams Avondlyceum 's Gravendijkwal foto

Op Rotterdams Avondlyceum 's Gravendijkwal vind je 0 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In oktober 1968 met de lessen begonnen, ik had er niet zoveel hoop op.

In oktober 1968 met de lessen begonnen, ik had er niet zoveel hoop op. Direkt was het harstikke leuk en met z'n vijven -Peter Verschuren, Annie Andichon, Hans Schamle, Ger Bakker en ikzelf- hebben we het gered. Veel samen gewerkt, inclusief vrijdagavond de biertjes in De Kleine Witte om de hoek. Allemaal geslaagd!

Rotterdams Avondlyceum 's G..., 1968

het vak Frans een leraar die zeer goed was en veel te verduren had; jonge leraar geschiedenis die in Bleiswijk woonde (vrijwel leeftijdsgenoot) en een groep mensen die in het algemeen zeer gemotiveerd waren om (alsnog)hun middelbare school te halen.

het vak Frans een leraar die zeer goed was en veel te verduren had; jonge leraar geschiedenis die in Bleiswijk woonde (vrijwel leeftijdsgenoot) en een groep mensen die in het algemeen zeer gemotiveerd waren om (alsnog)hun middelbare school te halen. Was mijn eerste echte kennismaking met de literatuur In de klas Piet Broeren, Piet Noorlander, Pim van Nes etc. In de pauze snel even naar Casa Maria waar ze lekkere hapjes en bier hadden. Op de gevel stond Hogere Burgerschool wat menigeen mateloos irriteerde. In die tijd waren er geen lage, hoge en hogere burgers

Rotterdams Avondlyceum 's G..., 1969

Ik heb positieve herinneringen aan deze school.

Ik heb positieve herinneringen aan deze school. We werkten hard (drie avonden per week naar school + drie avonden huiswerk naast je baan) en zaten op het laatst nog met een heel klein groepje. Die leerlingen waren erg serieus en wilden allen graag hun HAVO-diploma halen. Namen van leraren of leerlingen kan ik me niet herinneren.

Rotterdams Avondlyceum 's G..., 1976

?