Rotterdams Avondlyceum 's Gravendijkwal

's Gravendijkwal in Rotterdam, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Rotterdams Avondlyceum 's Gravendijkwal, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 25

Op Rotterdams Avondlyceum 's Gravendijkwal vind je 0 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 5

In oktober 1968 met de lessen ...

In oktober 1968 met de lessen begonnen, ik had er niet zoveel hoop op. Direkt was het harstikke leuk en met z'n vijven -Peter Verschuren, Annie Andichon, Hans Schamle, Ger Bakker en ikzelf- hebben we het gered. Veel samen gewerkt, inclusief vrijdagavond de biertjes in De Kleine Witte om de hoek. Allemaal geslaagd!

2002, nancy

het vak Frans een leraar die z...

het vak Frans een leraar die zeer goed was en veel te verduren had; jonge leraar geschiedenis die in Bleiswijk woonde (vrijwel leeftijdsgenoot) en een groep mensen die in het algemeen zeer gemotiveerd waren om (alsnog)hun middelbare school te halen. Was mijn eerste echte kennismaking met de literatuur In de klas Piet Broeren, Piet Noorlander, Pim van Nes etc. In de pauze snel even naar Casa Maria waar ze lekkere hapjes en bier hadden. Op de gevel stond Hogere Burgerschool wat menigeen mateloos irriteerde. In die tijd waren er geen lage, hoge en hogere burgers

2003, Hans

Ik heb positieve herinneringen...

Ik heb positieve herinneringen aan deze school. We werkten hard (drie avonden per week naar school + drie avonden huiswerk naast je baan) en zaten op het laatst nog met een heel klein groepje. Die leerlingen waren erg serieus en wilden allen graag hun HAVO-diploma halen. Namen van leraren of leerlingen kan ik me niet herinneren.

2004, Deleted
?