Roosjen

Hoofdstraat 23 in Diever, ( Toon op kaart )

115 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Roosjen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Roosjen foto

Op Roosjen vind je 5 klassenfoto’s en 115 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In het jaar dat de nieuwe school gebouwd werd moest iedereen uit de buitendorpen bij klasgenoten in het dorp eten omdat je niet op school kon 'overblijven'.

In het jaar dat de nieuwe school gebouwd werd moest iedereen uit de buitendorpen bij klasgenoten in het dorp eten omdat je niet op school kon 'overblijven'. In klas 3 les gehad van dhr. Groenewold, hij werd vader toen we bij hem in de klas zaten en zijn met een hele groep op kraamvisite geweest.

Roosjen, 1976

Klasgenoten: Ada Moes,Theo Fledderus,Grietje Fledderus,Fokkelien Kiers,Coby Zantinge,Herman Timmerman,Christien Pot,Hennie Hessels,Arie Naber,Joke Mainardi,Bert Brusema,Albert Klok, e.

Klasgenoten: Ada Moes,Theo Fledderus,Grietje Fledderus,Fokkelien Kiers,Coby Zantinge,Herman Timmerman,Christien Pot,Hennie Hessels,Arie Naber,Joke Mainardi,Bert Brusema,Albert Klok, e.a Meesters en Juffen: Juffrouw Beukelmans,Juffrouw Sirks,Meester Nawijn,Meester Roosjen.

Roosjen, 1961

zat in een klas van 11 meiden en 2 jongens, soms 3.

zat in een klas van 11 meiden en 2 jongens, soms 3

Roosjen, 1972

?