Rooms Katholieke School

Da Costastraat 40-42 in Den Haag, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rooms Katholieke School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rooms Katholieke School foto

Op Rooms Katholieke School vind je 1 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ook ik heb bij de broeders mijn tafels moeten leren en Wim de Roo ja die ken ik nog, Werkte zijn vader niet in de Trompgarage.

ook ik heb bij de broeders mijn tafels moeten leren en Wim de Roo ja die ken ik nog, Werkte zijn vader niet in de Trompgarage

Rooms Katholieke School, 1953

De broeders en de museums die we mochten bezoeken.

De broeders en de museums die we mochten bezoeken. Het was een fijne school. klas 6 broeder Frans; 5e klas juf ? 4e klas (broeder Martin) werden we voor gelezen uit het boek sjakie en de chocoladefabriek: 3e klas Broeder Wim.Kinderen uit de klas:Valdemar een portugese jongen.Verder weet ik niet veel namen meer bij wie ik in de klas zat. wel dat er kinderen uit Portugal en Canada enz. kwamen.

Rooms Katholieke School, 1973

Je had er 'n A en B kant zogenaamde rijke en arme zijde.

Je had er 'n A en B kant zogenaamde rijke en arme zijde.Ik zat in het nieuwe gedeelte ( de heilige Ignatiusschool) kan het nog wel nagaan bezit mijn schoolrapporten nog.Ken trouwens wel een Jan de Roo diens vader werkte inderdaad bij de Trompgarage en van Jan Mulder die woonde in de 2e Riemerstraat tussen de Piet heinstraat en de Elandstraat. Ken ook wel een Martien Rust en ik denk dat Fred Rust toevallig zijn opa Piet Rust zou kunnen zijn dan is dat noch eventueel familie van mij

Rooms Katholieke School, 1951

?