Rooms Katholieke Basisschool St. Jozef

Langevelderlaan in Noordwijkerhout, ( Toon op kaart )

203 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rooms Katholieke Basisschool St. Jozef, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rooms Katholieke Basisschool St. Jozef foto

Op Rooms Katholieke Basisschool St. Jozef vind je 23 klassenfoto’s en 203 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de tijd dat ik op deze school zat was Meneer Maijer schoolhoofd,deze vertrok op een gegeven moment naar de Mavo.

In de tijd dat ik op deze school zat was Meneer Maijer schoolhoofd,deze vertrok op een gegeven moment naar de Mavo. Mijn vriendinnen waren Lizet Weijers,Margriet vd Togt, Yvon Kortekaas.

Rooms Katholieke Basisschoo..., 1966

de zelfgemaakte knuppel voor softbal die een van de zuiderduins gemaakt had en waarmee hij me vol op mn slaap raakte (meteen ook mn laatste herinnering).

de zelfgemaakte knuppel voor softbal die een van de zuiderduins gemaakt had en waarmee hij me vol op mn slaap raakte (meteen ook mn laatste herinnering)

Rooms Katholieke Basisschoo..., 1979

Toen ik op deze school zat was dhr Kuyper hoofd van de school.

Toen ik op deze school zat was dhr Kuyper hoofd van de school. Enkele leerkrachten waren toen: Gribbeling,Visser,Meijer, Houben,Hulscher,vd Spek. Vriendinnen wareno.a. Monique v Paridon,Els Smit,Nelly Nulkes,Marleen Warmedam

Rooms Katholieke Basisschoo..., 1970

?