Rooms Katholieke basisschool Klimop

Markeweg in Raalte, ( Toon op kaart )

82 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rooms Katholieke basisschool Klimop, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rooms Katholieke basisschool Klimop foto

Op Rooms Katholieke basisschool Klimop vind je 3 klassenfoto’s en 82 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb goede herinneringen aan deze basisschool, vooral de 3e klas, met de spannende voorleesverhalen van juffrouw Marietje, en natuurlijk de 6e klas, het kamp naar Lemele(in de stromende regen fietsen) Mijn vriendinnetjes waren: Mirjam Rouweler, Tamara H

Ik heb goede herinneringen aan deze basisschool, vooral de 3e klas, met de spannende voorleesverhalen van juffrouw Marietje, en natuurlijk de 6e klas, het kamp naar Lemele(in de stromende regen fietsen) Mijn vriendinnetjes waren: Mirjam Rouweler, Tamara Hendriks, Patricia Nijmeier,en ik vergeet er vast nog een paar. Helaas na de 6e klas zijn we verhuist naar Losser, waar ik de rest van mijn leven tot nog toe heb doorgebracht, dus eigenlijk heb ik nooit meer iemand gezien uit mijn klas van de basisschool. Jammer, soms best wel nieuwsgierig hoe het iedereen vergaan is.

Rooms Katholieke basisschoo..., 1976

voetballen en knikkeren op het schoolplein, tevens proberen om met slagbal de bal op het dak van het fietsenhok te meppen.

voetballen en knikkeren op het schoolplein, tevens proberen om met slagbal de bal op het dak van het fietsenhok te meppen. Ook als kind kan je zo je uitdagingen hebben.

Rooms Katholieke basisschoo..., 1984

Op de Klimopschool heb ik maar tot de 3e klas doorgebracht omdat we verhuisden naar Raalte-zuid.

Op de Klimopschool heb ik maar tot de 3e klas doorgebracht omdat we verhuisden naar Raalte-zuid. Klas 4,5 en 6 zat ik op de Mariaschool.

Rooms Katholieke basisschoo..., 1976

?