Rooms Katholieke Basisschool Keizerslanden

Beatrixstraat, nr ? in Deventer, ( Toon op kaart )

56 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rooms Katholieke Basisschool Keizerslanden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rooms Katholieke Basisschool Keizerslanden foto

Op Rooms Katholieke Basisschool Keizerslanden vind je 10 klassenfoto’s en 56 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nederlands schoolvoetbalkampioen.

Nederlands schoolvoetbalkampioen. De eerste school van Nederland.

Rooms Katholieke Basisschoo..., 1969

1e klas 69/70 : mw.

1e klas 69/70 : mw. Oostendorp en dhr. Hafkamp 2e klas 70/71 : mw. Streppel 3e klas 71/72 : mw. van Nes 4e klas 72/73 : dhr. Scott (keukenrol) 5e klas 73/74 : dhr. Hafkamp 6e klas 74/75 : dhr. Jansen Klasgenoten: Alex Broekman, Max Bickes, Gerton Westerop, Eric Oosthoff, Frank Goossen, Marja Tenniglo, Maria van Mierlo, Renate Peters, Ton Markink, Paul Oude Vrielink, Jolanda Brandwacht

Rooms Katholieke Basisschoo..., 1969

Het was in de vierde klas dat wij naar de nieuwgebouwde school op deze locatie verhuisden - eerst nog tijdelijk in een noodgebouwtje.

Het was in de vierde klas dat wij naar de nieuwgebouwde school op deze locatie verhuisden - eerst nog tijdelijk in een noodgebouwtje. Hiervoor zaten wij (ook) in een noodgebouw aan de Dorrestraat. Mijn schoolvriendjes waren o.a. Huub van Oldeniel, Harry Albrecht, Jan Venneman (zusje Germa zat in mijn klas en was, net als ik, op 19 maart jarig - wat je allemaal al niet onthoudt...), Bennie van Spall enz. enz. Ik ben nog bruidsjongen geweest bij het huwelijk van de inmiddels helaas overleden meneer van Zanten. Het hoofd van de school, dhr. Jansen, was ook dirigent van het jongerenkoor van de Mariakerk als ik me 't goed herinner. Een reunie zou ik best eens leuk vinden. Belangstellenden?

Rooms Katholieke Basisschoo..., 1966

?