Roncalli

Albertine Agneslaan in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

114 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Roncalli, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Roncalli foto

Op Roncalli vind je 32 klassenfoto’s en 114 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vond het vreselijk dat de Roncalli ophield te bestaan en we naar de Pax Christie moesten.

Vond het vreselijk dat de Roncalli ophield te bestaan en we naar de Pax Christie moesten. Groene-vinger-les in de moestuin met Ger (hij zag er uit als een ger)?! Daar schreven we dan een dagboek over. Vriendinnen waren Lisette Bax, Nanja Slotboom, Vanja Mol, Nicolette van der Hoek en Brigitte van Gameren. Ik vergeet nooit van der Wal, hele goeie foute auto met klaxon die een minuut duurde. Leukste leraar. En ja Albert Kos natuurlijk. Bijzondere man zullen we maar zeggen.

Roncalli, 1978

Net verhuisd vanuit Schiedam (Gorzen) kwam ik in 1965 op deze nieuwe en moderne school waar verhoudingen totaal anders waren en de leraren veel jonger dan ik op de Sint Henricusschool in Schiedam gewend was.

Net verhuisd vanuit Schiedam (Gorzen) kwam ik in 1965 op deze nieuwe en moderne school waar verhoudingen totaal anders waren en de leraren veel jonger dan ik op de Sint Henricusschool in Schiedam gewend was. Ik heb dan ook leuke herinneringen aan deze school, de meesters Martens, Konijnenburg en Zweep kan ik me nog goed herinneren evens als jufr. Remmerswaal. En de medeleerlingen: Eddy Abbink, Han Pekel en Martin Leer in't Veld,Adri Straver, Paula Hillenaar, Trudi Schipper, Koos Schouten en Damiaan Kalleveen.

Roncalli, 1965

Wat ik me nog van de Roncalli school kan herinneren is dat we in de vijfde klas een leraar hadden die altijd zijn hond Thijs meenam.

Wat ik me nog van de Roncalli school kan herinneren is dat we in de vijfde klas een leraar hadden die altijd zijn hond Thijs meenam.

Roncalli, 1975

?