Roelant / Berk en Beukschool

Beukenlaan 2 in Ubbergen, ( Toon op kaart )

99 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Roelant / Berk en Beukschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Roelant / Berk en Beukschool foto

Op Roelant / Berk en Beukschool vind je 39 klassenfoto’s en 99 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Elsje Smits uit Amsterdam reed altijd mee in de trein naar huis in de vakanties, zij woonde in Amsterdam, ik dacht in de Ortheliusstraat.

Elsje Smits uit Amsterdam reed altijd mee in de trein naar huis in de vakanties, zij woonde in Amsterdam, ik dacht in de Ortheliusstraat.Ook een nichtje van Mamaloe (Christel Adelaar) zat hier op school.

Roelant / Berk en Beukschool, 1960

Ik was de eerste jongen op het toenmalige meisjes internaat, vlak na mij kwamen Peter Jacobs, en ward ? Leukste herinneringen, heb ik aan de tijd dat ik bij de robbedoezen zat, met mijn vrienden door dik en dun Peter Jacobs uit Winssen en Patrick Jans(s)

Ik was de eerste jongen op het toenmalige meisjes internaat, vlak na mij kwamen Peter Jacobs, en ward ? Leukste herinneringen, heb ik aan de tijd dat ik bij de robbedoezen zat, met mijn vrienden door dik en dun Peter Jacobs uit Winssen en Patrick Jans(s)en uit nijmegen, (de 3 P's)ook de jaarlijkse vakantiekampen waren heel leuk. Fijne herinneringen aan De internaat"Juf's" Trudy Taris (later Barmentloo), Liesbeth Muller, Elly (uit de weezenhof in Nijmegen), Cor (zwarte krullebol met vw kever), en natuurlijk alleskunner (papa) Eugene Verhammen uit Oss. Andere kinderen uit de Robbedoezen waren: Ellen Nagel Petra Nolle(uit Uden) Petra Kou(w)er Patrick Jans(s)en(uit Nijmegen) Roelie Robijn of Romijn Helene Kingsma Ceciel Naber Peter Jacobs Jackie vd Waardeburg Van de BBschool zijn mij vooral bijgebleven klas 5/6 Stef Wiering(k)(een leraar uit duizenden) klas 3 Josefine vd Velden, klas 2 Els(met haar duimnagel in je kin als je niet luisterde)klas 1 Zuster Annie. En natuurlijk Roswitha, Ton van Nimwegen(Gym)Dhr. Van Asten (Directeur) en Hans Rutten (ook klas 5/6, en wel of geen broer van Edwin "ome Willem" Rutten)

Roelant / Berk en Beukschool, 1968

Mijn favoriete leraar op die school was Hans Rutten.

Mijn favoriete leraar op die school was Hans Rutten. Ik zat daar tevens ook op het internaat. Zowel de school als het internaat was heel erg leuk. Bijna alle groepsgenoten zaten daar ook op school zoals Wynand rox hij kwam uit Eindhoven. Ellen Maivis, Roelie robijn, Wim Toonen waar ik mijn allereerste echte zoen van gekregen heb Ik zat op de groep de 'bosbengels.

Roelant / Berk en Beukschool, 1971

?