Ontdek PLUS

rodenborg/ nienoord college

auwemalaan 1 in Tolbert, ( Toon op kaart )

34 scholieren

Bekijk de volledige pagina van rodenborg/ nienoord college, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

rodenborg/ nienoord college foto

Op rodenborg/ nienoord college vind je 11 klassenfoto’s en 34 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

goh even denken hoor is alweer zolang geleden, meneer boverhof, meneer vinken,meneer wijnsma,mevrouw van dongen, mevr egberts, mevrouw haak, mevrouw pettinga, meneer kroeze, enzovoort.

goh even denken hoor is alweer zolang geleden, meneer boverhof, meneer vinken,meneer wijnsma,mevrouw van dongen, mevr egberts, mevrouw haak, mevrouw pettinga, meneer kroeze, enzovoort

rodenborg/ nienoord college, 1989

gewoon een kleine superschool waar ik geweldige herinneringen heb, meneer Dillema op kantoor als ik wat had uitgevreten zijn mij vooral bijgebleven en dan.

gewoon een kleine superschool waar ik geweldige herinneringen heb, meneer Dillema op kantoor als ik wat had uitgevreten zijn mij vooral bijgebleven en dan........schoolplein vegen :-(

rodenborg/ nienoord college, 1979

Ik heb maar een jaartje op deze school gezeten en ben overgestapt naar de mavo.

Ik heb maar een jaartje op deze school gezeten en ben overgestapt naar de mavo. ik kan mr Vinken nog erg goed herrineren met zijn potloden en pennen in neus oren en mond.

rodenborg/ nienoord college, 1993