ROC van Amsterdam, locatie Amstelveen

Zetterij 8 (aan de startbaan) in Amstelveen, ( Toon op kaart )

76 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ROC van Amsterdam, locatie Amstelveen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 76

Op ROC van Amsterdam, locatie Amstelveen vind je 0 klassenfoto’s en 76 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 53

Dat zijn er veel te veel om op...

Dat zijn er veel te veel om op te noemen, maar toch mijn verslaving aan Championship Manager is hier begonnen :) een VEEL VOETBAL!! En na 3 jaar mijn fietsje voor trein en tram inruilen ivm verhuizen naar Almere is toch een MINpuntje -moest veel te vroeg opstaan!!- En verder..tja JACK LACKIN, heb me onwijs geergerd aan die man (vooral bij kostprijs en permanentie) maar ben toch blij dat ik die man als leraar heb gehad..moeten er nog steeds een keer gaan BBQ-en met de oude klas. En natuurlijk JESSE, wat was dat een weirdo zeg, shit he?? best moeilijk he dat je iemand die patrick heet ook patrick noemt ipv AUKE haha...ehm, righards ook een geval apart, weet in ieder geval wel dat ik het allemaal niet had wilen missen. Gelukkig was het best makkelijk als je geen zin had om gewoon weg te gaan, niemand die er naar om keek je mocht 20% ongeoorloofd weg blijven, maar ik denk dat mijn gemiddelde over 4 jaar toch wel op de 40% zat hahaha

2003, Michiel

Wat heb ik op deze school een ...

Wat heb ik op deze school een geniale tijd gehad. Meer gelachen samen met Bas, Patrick aka Auke en Zietje. Jack Lackin....voor alle leerlingen die hem ooit gehad hebben zullen op 2 manieren terug kijken over hem. Ontzettend gelachen met hem als mens....maar zijn tentamens...sneuvelen was eerder regel dan uitzondering. MAARTEN JESSE: briljante kerel..Heeft ook nog gezaalvoetbald in mijn team. DIRK JAN VAN MEEUWEN:heeft de hart op de juiste plek. Ik mocht hem graag klieren en hij mij ook. Veel aan deze man te danken. HELMI ZONNEVELD: lieve vrouw die je altijd weer wist te motiveren. RUUD RIGHARDS: een held, vooral als surveillant! De klas zelf was ook briljant. Veel gelachen. Had deze tijd niet willen missen.

2003, Martijn

2 jaren op deze school gezeten...

2 jaren op deze school gezeten Raoul daar verloren, auto-ongeluk op 18 jarige leeftijd in 1998 gebeurd

2003, Deleted
?