ROC Overgelder / Aventus

Vispoortplein 16 / Stationsplein 10 in Zutphen, ( Toon op kaart )

196 scholieren

Bekijk het volledige profiel van ROC Overgelder / Aventus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 196

Op ROC Overgelder / Aventus vind je 10 klassenfoto’s en 196 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 142

Dit is toch het oude OverGelde...

Dit is toch het oude OverGelder College? Mode en Kleding - Zat in de laatste groep die mocht afstuderen "oude stijl", heb toen gekozen voor Presentatie.

2002, Deleted

Ik zat op de modevakschool, en...

Ik zat op de modevakschool, en de lerares die wij toen hadden was juf Geluk. volgens de directrice (naam kwijt) had ik geen diploma verdiend omdat ik het grootste deel van de tijd niet aanwezig was op school. (was ik dat ook niet, maar dat is een ander verhaal) Mijn cijfers waren gewoon goed...en dat was voor mij het belangrijkste.

2002, Deleted

Afdeling Mode en Kleding Stud...

Afdeling Mode en Kleding Studierichting Presentatie Leukste vakken: Grafische Vormgeving; Ruimtelijke Presentatie; Omgangskunde (dat was lachen); Geschiedenis; Drama. Verder modeshows organiseren en ook lopen. Stage bij B&L-videoproductions en Fotostudio Boeijinga. Veel uitstapjes naar Amsterdam en Rotterdam en natuurlijk naar Parijs!

2002, Deleted
?