Roc Flevoland

Agorawagenplein 1 8224 KP in Lelystad, ( Toon op kaart )

263 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Roc Flevoland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Roc Flevoland foto

Op Roc Flevoland vind je 11 klassenfoto’s en 263 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een ontzettend ongeregeld soep zooitje op deze school.

Een ontzettend ongeregeld soep zooitje op deze school. Ik heb er 4 leuke jaren gehad. Laatste jaar was ik meer niet als wel op school maar toch hoorde ik al een van de eerste dat ik het had gehaald. Erg grappig. Leraar Karel steenkamp bedankt voor alles. Lerares NL vergeet ik liever. De kampen waren er leuk en ook de klas was heel gezellig/ Soms een beetje (te) Evelien is mijn aller beste vriendin gebleven. Mijn vriendne ik zijn zelf peet oom/tante van hun kleine jongen geworden. Heel bijzonder.

Roc Flevoland, 1996

Voorheen was dit 'T ROER in het Lelycentrum.

Voorheen was dit 'T ROER in het Lelycentrum. Hier heb ik SPW gedaan en zat in de A klas.

Roc Flevoland, 1994

Veel vond ik er niet aan op deze school, ik heb een leuke tijd gehad met Francis en ja zo heb je ook mensen met wie je zeker niks heb.

Veel vond ik er niet aan op deze school, ik heb een leuke tijd gehad met Francis en ja zo heb je ook mensen met wie je zeker niks heb. De personen weten wel wie ik bedoel. Verder ben ik blij dat ik na een moeilijke periode mijn opleiding met gemak heb gehaald, ook al zeiden veel mensen oh dat red je toch niet. Maar ja ik heb een goeie baan, en heb in 2 en halve maand mijn rijbewijs gehaald, in tegenstelling van andere die zo'n grote mond hadden..HA,HA. Verder heb ik nix te melden..

Roc Flevoland, 1999

?