Robert Kennedy

Ringdijk 1 in De Kwakel, ( Toon op kaart )

180 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Robert Kennedy, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Robert Kennedy foto

Op Robert Kennedy vind je 21 klassenfoto’s en 180 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e klas: Juf Margriet, letters leren schrijven dmv overschrijfpapier, de maanden van het jaar.

1e klas: Juf Margriet, letters leren schrijven dmv overschrijfpapier, de maanden van het jaar. 2e klas: Juf Marjo, die nu lesgeeft aan mijn eigen kinderen en waarbij ik een briefje op haar buro legde met daarop : Adri is op Marjo. 3e klas: Juf Lia, die nam iedere woensdag een groepje kinderen mee naar haar huis 4e klas; gemengd met de 5e klas: Meester Appelboom, die mooi kon tekenen en liedjes speelde op zijn gitaag 5e klas; Meester John, die vreselijk boos kon worden 6e klas; Meester Rien en de afscheidsavond; Martien Kas als Jan Klaassen, en de meisjes die hun topjes continue stonden op te trekken tijdens de disco Expressiemiddag op vrijdag, het documentatiecentrum, gymles in Het Dorpshuis, het bruggetje overlopen, de ganzen van de Waterscheer, slingertikkertje (wie het laatste bij 'de paal' is) en de onderlinge verwikkelingen van de groepjes in de klas.

Robert Kennedy, 1973

leuk dorp.

leuk dorp. mijn pa was hoofd van de toenmalige h.hartschool. veel gevaren,geschaatst en boeffie gespeeld in de zeven heuveltjes. groeten aan de hele kwakel en ook apart kdo.

Robert Kennedy, 1956

Hoi allemaal!.

Hoi allemaal!

Robert Kennedy, 1990

?