RMPI-school De Wilgen

Boerhaavelaan 2 in Barendrecht, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RMPI-school De Wilgen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RMPI-school De Wilgen foto

Op RMPI-school De Wilgen vind je 0 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik liep twee jaar "stage" in het hooftgebouw van het zieken huis RMPI.

ik liep twee jaar "stage" in het hooftgebouw van het zieken huis RMPI. ik heb er veel; herinnerinmgen aan ook slechte hoor daar ook van.

RMPI-school De Wilgen, 1999

mevrouw schellekens vd keuken en mevrouw (haksteen)heks schoonmaakster.

mevrouw schellekens vd keuken en mevrouw (haksteen)heks schoonmaakster. en jetta van de was/naaikamer juf(h)anneke) ? 1e 2e klas meneer wessels 3e en 4e klas en meneer muller 5e en 6e klas in zijn lokaal werd altijd st.klaas gevierd en wim vd broek en natuurlijk Joost Nuland.(heb ik ook nog 's een tijdje gelogeerd. dan was er nog wim vd broek. ik had ook nog vriendjes ronald offman van de tuingroep ,en In mijn groep robbert waarvan ik zijn achternaam niet meer weet wij kregen in die tijd het eerst meisje in de groep als eerste tehuis gemengd geloof ik. en dan natuurlijk zwerven door de groepen de buurgroep(zat ik)de tuingroep met bas en marja en de bovengroep. dit was op de mathenesserlaan 202 de school zat binnen ,en op de binnenplaats. officiele school melding = Rotterdams Medisch Pedagogisch Instituut (RMPI)

RMPI-school De Wilgen, 1970

ik zat in het rmpi aan de mathenesselaan 202.

ik zat in het rmpi aan de mathenesselaan 202. joost nuland was de directeur. ik zat in de tuingroep,en bij mij zat in de groep ans helweg,dat was m,n vriendin. de groepsleiding was jitske, jan konijnenburg, marja bas, en de rest weet ik niet meer. in de bovengroep als ik het goed heb zat mijn vriendje douwe van hulsden. die is later bij joost nuland gaan wonen. daar ben ik ook nog thuis geweest,omdat douwe jarig was en ik verkering met hem had mocht ik naar zijn verjaardag komen. ook weet ik nog dat joost nuland en z,n vrouw net een baby,tje hadden. m,n kamer deelde ik toen met sandra. ook zat kenneth bij ons in de groep. ik wil heel graag weten hoe het nu met iedereen gaat. en hoop via deze site weer in contact te komen met vroeger groeps genootjes. hoop snel iets te horen, groetjes conny speelman

RMPI-school De Wilgen, 1973

?