R.K.Technische School St Bernulphus

Burgemeester Elsenlaan 154 in Rijswijk, ( Toon op kaart )

215 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K.Technische School St Bernulphus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K.Technische School St Bernulphus foto

Op R.K.Technische School St Bernulphus vind je 25 klassenfoto’s en 215 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester van Staveren ,Nico Verzijl ,Meester Vreeburg jantje koks.

Meester van Staveren ,Nico Verzijl ,Meester Vreeburg jantje koks. Sjef van Veen ,Paul Koolmees

R.K.Technische School St Be..., 1960

1e klas dhr.

1e klas dhr. Avot 2e en 3e klas dhr van Staveren sr. 4e klas dhr. Grootscholten Klasgenoten door de jaren heen o.a. Rene Esser (1e bovenaan naast Avôt)Rene Berendse(4e bovenaan), ben van Dijk, André van der knaap(Die Rooie die altijd op de fiets het eerste thuis wil de zijn, en persé een 9 of 10 wilde halen en dan baalde als hij maar een 7 had)(wij waren al blij met een 6,5!!),Ben Ruigerok(6e bovenaan), Aad Stam(8e boven)Peter Enthoven(3e Onderste rij),Ronald v/d Horst(5e boven), Tedje Verhulst,Henk Tammerijn (3e een na onderste rij) e.d.

R.K.Technische School St Be..., 1971

Ik wilde eigenlijk meubelmaker worden, maar de meester van de eerste (Tilburg) zij dat ik beter in metaal was, dus is het Instumentmaker geworden (fijnmetaal), nooit spijt van gehad, dit van een hele goede meester (Freriks).

Ik wilde eigenlijk meubelmaker worden, maar de meester van de eerste (Tilburg) zij dat ik beter in metaal was, dus is het Instumentmaker geworden (fijnmetaal), nooit spijt van gehad, dit van een hele goede meester (Freriks). Ondermeester was van Schaik, met die man kon ik niet opschieten. Voor de rest schiet meester Ooink (plaatwerken) Voeten (Gym) me te binnen.

R.K.Technische School St Be..., 1967

?