R.K.Paulusschool

Spaarndammerstraat 15 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

102 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K.Paulusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K.Paulusschool foto

Op R.K.Paulusschool vind je 31 klassenfoto’s en 102 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan mij best nog veel herinneren, Zat de eerste jaren met mijn twee broers op school, die waren ouder.

Ik kan mij best nog veel herinneren, Zat de eerste jaren met mijn twee broers op school, die waren ouder. Richard en Paul. Namen van leraren, Mw. Meurs en broeder Rolvers in het laatste jaar. Klasgenoten, teveel om op te noemen, Joyce, Lilian, Coentje Collewijn, Glen woonde aan de overkant, Cora Ooijer, vader had een bakkerij, ik was gelijk jarig met Sylvia en Fred Buiten, woonde om de hoek. Mandy Lagerweij en haar broer Wim, nog mee naar de camping geweest een zomervakantie. Coentje en ik hadden elk jaar strijd wie nou niet de kleinste van de klas waren. Het tuintje bij het schoolplein waar we konijnen mochten houden, en onze moderne suede rokjes met drukknoopjes die de jongens konden lostrekken, in de zomer zwemmen inhet brediusbad. Truus Teiwes en Anja. We zijn toen met een heel stel naar de mavo in de da costastraat gegaan. wie me wil mailen sylviapuntderksenaddplanetpuntnl. Lijkt me leuk om weer wat van iemand te horen.

R.K.Paulusschool, 1968

Ik zat in de vijfde klas bij juffrouw Smeur.

Ik zat in de vijfde klas bij juffrouw Smeur. Er was ook een zuster Beata? Zuster Miriam ( In de zesde klas) Klasgenootjes in de zesde klas: Gerde fase, Thea Hansates, Irene Herp, Hans Vos, Mario Lodder, Marian Antoinette? Keltjes?, Mony Vriend, Els v.d Kolk, Wilma v.d. Geest: haar ouders hadden een slagerij in de oostzaanstraat . Marja Tekamp en Els van der Kolk waren mijn beste vriendinnen. Wij hadden alledrie een jonger zusje en gingen dan met z'n allen naar het Westerpark. We speelden ook veel buiten, op het zaanhof en in de speeltuin naast het Bredius zwembad. Ik woonde op de Spaarndammerdijk en onze winkel ( kruidenier ) zat op de hoek Oostzaanstraat/spaarndammerdijk. Leuk je tegen te komen op deze side Marja. In de vierde klas: Bassie en Bennie Visser en Marja Tekamp. Ik kan me inderdaad herinneren dat er een Johan in de klas zat, dat zal dus wel Johan Lemmen zijn. En ik zie op zijn foto een meisje die volgens mij rosa heette, zij werd heel erg gepest op school, ik herinner mij dat ik dit heel erg vond. Zij ging volgens mij ook van school af omdat het te erg was. Marja Tekamp, Hans Vos, Mario Lodder zie ik ook.En volgens mij is dat meisje naast mij (Ik sta voor aan de tafel van meester IJzerdoorn met een lichte trui) is volgens mij Gerda Fase, maar dat weet ik niet zeker. volgens mij was zij mijn vriendin, die achter de oude spoorlijn woonde en daar speelde ik altijd heerlijk mee, achter haar huis, daar was een grote sloop. Daar was van alles te doen. Ik heb een schoolfoto, van de zesde klas. Van de andere jaren heb ik geen foto's. Ik ben na de vijfde klas naar de zesde gegaan, maar er waren kinderen die naar een zesde gingen op een ander niveau, dus de klas werd gesplitst. Ik heb rood haar en sta op de foto van de zesde klas helemaal bovenaan, met een wit rokje en kort haar.

R.K.Paulusschool, 1962

kan me alleen voor de geest halen, van de zesde klas, een hoofdzuster, ik dacht zuster Miriam, en dat er ook een kleuterschool in het zelfde gebouw zat.

kan me alleen voor de geest halen, van de zesde klas, een hoofdzuster, ik dacht zuster Miriam, en dat er ook een kleuterschool in het zelfde gebouw zat.

R.K.Paulusschool, 1967

?