R.K.Opl. school voor kleuterleidsters

Sweelincklaan , in Amersfoort, ( Toon op kaart )

120 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K.Opl. school voor kleuterleidsters, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 16
  • Schoolgenoten 120

Op R.K.Opl. school voor kleuterleidsters vind je 16 klassenfoto’s en 120 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 103

Altijd een luisterend oor van ...

Altijd een luisterend oor van De Sain. Vreselijk valse blokfluitlessen bij Spaan. Gym bij Vos. Enthousiaste pedagogieklessen bij de ( toen nog) jonge Roels. De onvergetelijke zuster Ingrid. Hoe lang is het geleden? Al die meiden op die kleine school. Waar zijn de mensen van toen?

2002, marja

Jammer genoeg maar de helft va...

Jammer genoeg maar de helft van de opleiding gedaan maar wel heel veel plezier beleefd op school. Ook meegegaan met het vakantie kamp van de mytylschool. Ik woon nu met mijn 2e echtgenoot en 3 kinderen in Nieuw Zeeland

2003, Marijke

Een geweldige tijd, waar ik no...

Een geweldige tijd, waar ik nog vaak aan terugdenk. Ik zit nog steeds met veel plezier in het onderwijs. Momenteel werk ik in groep 4, maar heb 13 jaar kleuters gehad.Goede herinneringen aan Cathy Spierenburg, Ery Hakvoort en vele andere leraren

2003, Deleted
?