R.K.Jongensschool 'St.JACOB'

Jacob van Maerlantstraat in 's-Hertogenbosch, ( Toon op kaart )

59 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K.Jongensschool 'St.JACOB', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K.Jongensschool 'St.JACOB' foto

Op R.K.Jongensschool 'St.JACOB' vind je 22 klassenfoto’s en 59 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op school met mijn vriendjes Wieke Eggels en Herman Denkers.

Op school met mijn vriendjes Wieke Eggels en Herman Denkers. Dat is eigenlijk het enige wat ik me nog herinner. Naast de namen van twee leraren: frater Pancratius en de heer Vissers. Ik woonde pal tegenover de school. En heb met name aan die buurt (Hadewijchstraat/Van Veldekekade) zeer dierbare herinneringen. Na onze verhuizing in 1968 naar een andere wijk (Kruiskamp) was de leuke tijd als kind op straat helemaal over.

R.K.Jongensschool 'St.JACOB', 1962

Ik zat op deze school vanaf 1968 .

Ik zat op deze school vanaf 1968 . Dhr Visser en dhr Toemen en hoofd van de school was toen dhr van de Pol..juf Brekelmans en jufrouw doremi.en verder was het een hele leuke tijd op die school. Mijn naam is Wilma Libregts. en woonde in de hadewijchstraat.

R.K.Jongensschool 'St.JACOB', 1968

Ik had hier een uitgebreid verhaal geschreven over mijn herinneringen, maar door een foute druk op een knop is niets bewaard gebleven.

Ik had hier een uitgebreid verhaal geschreven over mijn herinneringen, maar door een foute druk op een knop is niets bewaard gebleven. Mooi kut zeggen wij dan in Den Bosch. Daarom noem ik nu alleen namen, en komt de rest later wel. Frater Barnabas, frater Quintinus, frater Pancratus, Toine de Visser, mijnheer De Hond, frater Mattheus, juffrouw Brekelmans, frater Albertus, mijnheer vd Pol. Eric Dielissen, Leon van den Bogaert, Rene Koehorst, Hans Aarts, Marcel den Besten, Cor Hol, Johnny (Oetje) Lammers van Buuren, Mari Bettonville, de broertjes Groeneveld, de broertjes Van Grinsven, Andre Leurs, Henkie Heeren, Toon Hoffmans, Pierre Ploegmaker, Wolfgang van Lith, Jos Welling, Frank van Geloven, Wieke Eggels, Jan Schellekens, Wouter vd Hal, Jan Voesenek, Hans Doevedans.. Mijn sleetse geheugen laat even geen namen meer toe, laat staan verhalen die door zekere namen worden losgeweekt. Die volgen nog. Misschien borrelt er nu al iets op bij de lezer, dat horen de schoolbankers dan natuurlijk graag!

R.K.Jongensschool 'St.JACOB', 1962

?