RKBS St. Bartholomeusschool

Wal 44 in Schoonhoven, ( Toon op kaart )

172 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RKBS St. Bartholomeusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RKBS St. Bartholomeusschool foto

Op RKBS St. Bartholomeusschool vind je 38 klassenfoto’s en 172 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuk op school waren de namen van de lokalen in het oude gebouw (oa.

Leuk op school waren de namen van de lokalen in het oude gebouw (oa.: De rammeldeur, De Monkeys, het Heilige der Heilige). De vlag die werd gehezen als je jarig was en dan kreeg je limonade in de klas. Minder was dat we moesten overblijven. En er werd veel gepest. In de zesde was dat het ergst, want meester vd Zweep liet het toe. Ook werd je voorgetrokken door vd Zweep als je ouders rijk waren of als je goed kon leren. Gatver

RKBS St. Bartholomeusschool, 1973

Leuke tijd , mooie herinneringen.

Leuke tijd , mooie herinneringen.

RKBS St. Bartholomeusschool, 1974

Te gekke tijd , waar ik met veel waardering en warme herinneringen aan terug denk ! Hoe Juffrouw Panday haar nagels over het bord haalde .

Te gekke tijd , waar ik met veel waardering en warme herinneringen aan terug denk ! Hoe Juffrouw Panday haar nagels over het bord haalde ....... , dat vergeet ik nooit !!!!

RKBS St. Bartholomeusschool, 1970

?